Ustawienia firmy
Ustawienia firmy kontrolują konfigurację całego obszaru roboczego. Aby uzyskać do nich dostęp, przejdź do Ustawień i wybierz kartę Firma.
Dostępne opcje firmy
- Selektor firmy -- Jeśli należysz do wielu firm (plan Professional lub wyższy), możesz przełączać się między nimi za pomocą listy rozwijanej u góry. Możesz też utworzyć nową firmę.
- Nazwa firmy -- Kliknij „Edytuj”, aby zmienić wyświetlaną nazwę firmy. Pojawia się ona na pasku bocznym, w nagłówkach i w eksportach PDF.
- Logo firmy -- Prześlij logo (JPEG, PNG, GIF lub WebP), które pojawi się w nagłówku paska bocznego i w eksportowanych plikach PDF. Kliknij „Prześlij logo”, aby je dodać, lub „Usuń logo”, aby je usunąć.
- Strefa czasowa -- Ustaw domyślną strefę czasową firmy, według której planowane są e-maile z podsumowaniami. Poszczególni użytkownicy mogą ją zmienić w ustawieniach swojego profilu.
Obsługa wielu firm
W planach Professional, Business i Enterprise możesz należeć do wielu przestrzeni roboczych firm lub je tworzyć. Każda firma ma własny zestaw źródeł danych, Baz wiedzy, członków zespołu i rozliczeń. Przełączaj się między firmami za pomocą selektora firm znajdującego się u góry zakładki ustawień firmy.
Obsługa wielu firm jest przydatna dla agencji zarządzających wieloma klientami lub dla organizacji z oddzielnymi działami, które potrzebują niezależnych baz wiedzy.